אוכל
אוכל
מרקים

פינוק אבוקדו

מתכון של השף ניר צוק

|mako| פורסם10:46
אבוקדו (צילום: Eddie Berman, Istock)
צילום: Eddie Berman, Istock
Rating:0.813reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 פרוסות לחם דגנים
  • 3 אבוקדו בשלים
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה:

1קולפים את האבוקדו, קוצצים גס. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מתבלים בלימון, שמן זית, מלח, פלפל ומעט צ'ילי. 2. טורפים את הביצים עם החלב, מתבלים במלח ופלפל. 3. מעצבים מתערובת האבוקדו והכוסברה צורה מרובעת בגודל 4X4 ס"מ, טובלים בביצה ומטגנים (בדומה לפראנץ' טוסט). ההגשה: מניחים תלולית אבוקדו מטוגן מעל הלחם ומעטרים במעט בצל קצוץ.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il