מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
1בסיר מטגנים את החמאה, הבצל, השום והטמין עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הקמח ומערבבים 2 דקות. 2. מוסיפים את הציר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 50 דקות על להבה נמוכה.