מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

אגרולים סיניים

גרסה ביתית של האגרול הפריך והזהוב

|אהרוני מבשל לחברים| פורסם12:13

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

לאגרול

  • 12 עלי אגרול מוכנים קפואים
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 3 בצלים ירוקים חתוכים לגפרורים
  • 1 גזר חתוך לגפרורים
  • 1 קולורבי חתוך לגפרורים
  • 2 כוסות נבטים טריים
  • 6 פטריות שחורות מושרות במים
  • ½ כוס עלי כוסברה
  • מלח, פלפל
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שמן שומשום

לרוטב

  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 2 שיני שום,
  • 2 כפות כסוברה
  • 1 כפית סוכר
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מכניסים את הג'ינג'ר לדקה. 2. מוסיפים את שאר הירקות לטיגון קצר. על הירקות לשמור על פריכות מסויימת. 3. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המלח והפלפל ומבשלים דקה. 4. מעבירים לקערה ומקררים לגמרי. רק אז מערבבים פנימה את הכוסברה ושמן השומשום. 5. פורשים את עיגולי הבצק, על משטח העבודה ומניחים במרכזם תלולית מילוי. 6. מקפלים שניים הצדדים פנימה מעל המלית, מתחילים לגלגל באחד הצדדים שלא קופל עד שמתקבל גליל מהודק. מדביקים את הקצה עם דבק קמח (מעט מים וקמח). 7. מחממים שמן עמוק לטיגון בסיר ומטגנים את האגרולים כחמש דקות, עד שהאגרולים זהובים, מספיגים בנייר סופג בכדי להיפטר מעודפי השמן. 8. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים יחדיו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il