
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את החמאה עד שהיא חומה (לא שחורה!). 2זורקים לתוכה את הבצל והתימין הקצוץ ומבשלים עד שהבצל רך וחום. 3מוסיפים את היין ומערבבים היטב תוך כדי שמגרדים את התחתית. מצמצמים את היין. 4מוסיפים את המים ולאחר שמגיעים לרתיחה מוסיפים את אבקת המרק. 5מבשלים כ-20 דקות נוספות ומתקנים טעמים. במקרה שמשתמשים ביין בישול מתוק צריך פחות סוכר. הסוכר רק צריך לאזן את חמיצות היין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |