אוכל
אוכל
מרקים

מרק קר מדובדבנים ותה

מרק מקורי ומרענן שמתאים לכל עונה

|מועצת הבקר והחלב| פורסם11:32
מרק דובדבנים (צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL)
צילום: Dorling Kindersley, GettyImages IL
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (10 מנות):

  • 2 קופסאות (500 גרם) דובדבנים משומרים, מגולענים
  • 4 כוסות תה קר
  • 3 מיכלי שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפיות קינמון
  • גרד מקליפת לימון אחד
  • 1 כף קמח
  • שמנת חמוצה (להגשה)

אופן ההכנה:

1שמים בסיר את התה המסונן, הדובדבנים, נוזלי השימור, הסוכר, הקינמון וקליפת הלימון ומרתיחים. מבשלים 10 דקות.

2מערבבים את הקמח ואת השמנת המתוקה עד שמתקבלת עיסה בלי גושים, יוצקים למרק, מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות.

3מצננים, מגישים קר בתוספת כף שמנת חמוצה במרכז כל צלחת מרק או בתוך קערת ההגשה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il