אוכל
אוכל
מרקים

קרוסטיני כבד עוף וריבת תאנים

אבי ביטון, השף של אדורה במתכון למנה ראשונה קלה אלגנטית, טעימה ולהכנה

|mako| פורסם18:35
פטה כבד עם ריבת עגבניות שרי-מסעדת מימה (צילום: יח
צילום: יח"צ
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 4 פרוסות לחם (עדיף לבן) ללא הקרום החיצוני. קלוי בגריל או תנור למשך 2 דקות מכל צד.
  • 350 גרם כבד עוף, נקי מגידים ושומן
  • 3/4 כוס יין אדום
  • 4 כפות ריבת תאנים מאיכות טובה
  • 50 גרם חמאה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1במחבת כבדה ממיסים שליש מכמות החמאה וצורבים את הכבדים היטב. דקה מכל צד. 2. מטבלים במלח ופלפל. 3. מוסיפים את היין האדום והריבה, ומבשלים על אש גבוהה עד לצמצום מחצית מהנוזלים (או עד לדרגת עשיית הכבדים לרמת מדיום) 4. מוסיפים את יתרת החמאה, ומערבבים במהירות לבל תתפרק החמאה. 5. מניחים על כל קרוסטיני מעט מהכבדים. 6. יוצקים מעט מהרוטב. 7. ניתן לקשט עם פטרוזיליה קצוצה ובצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il