אוכל
אוכל
מרקים

מרק מינסטרונה

מגוון ירקות שורש, בשר טחון וחיטה באחת הקלאסיקות של המטבח האיטלקי

|מסעדת "איטלקיה בפשפשים"| פורסם11:08
מרק מינסטרונה (צילום: evgenyb, Istock)
צילום: evgenyb, Istock
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • דלורית חתוכה לקוביות

  • 3 גזרים חתוכים לקוביות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • 4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 פלפלים חתוכים לקוביות
  • חופן עלי סלרי
  • 4 מקלות סלרי חתוכים לקוביות
  • 2 עצמות רגל בקר
  • 250 גרם בשר טחון
  • 250 גרם חיטה
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות מלח
  • כף פלפל שחור גרוס
  • ליטר וחצי מים
  • חופן בזיליקום
  • חופן אורגנו טרי
  • 2 כפיות שום

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבשר עם העצמות בשמן הזית על אש בינונית. 2. מוסיפים את כל הירקות , השום והחיטה ומערבבים היטב. 3. מוסיפים את המים והתיבול ומכסים. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעה לפחות או עד שהירקות רכים והחיטה תפוחה ורכה. 4. מתקנים תיבול ומגישים. (טוב במקרר כחמישה ימים לאחר הכנה)

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il