
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר ומטגנים את הכרישה והבצל עד שהם שקופים ורכים. 2מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן. חותכים 3 משיני השום לאורך, מוסיפים לסיר ומערבבים כ-2 דקות. 3מוסיפים את הפורטובלו וחצי מכמות השמפיניון לטיגון של כ-5 דקות. 4משרים את פטריות הפורצ'יני המיובשות 10 דקות בקערית עם מים רותחים. 5מוסיפים את מי ההשריה לסיר, ואת הפורצ'יני חותכים לרצועות ומוסיפים גם כן. מבשלים הכל יחד 5 דקות נוספות. 6מוסיפים את ציר הירקות, הכורכום, המלח והפלפל השחור וכותשים פנימה עוד 2 שיני שום. 7מרסקים רבע מהתערובת בבלנדר מוט ומחזירים לסיר. 8מוסיפים את גריסי הפנינה ומבשלים 20 דקות. 9לקראת סוף הבישול כותשים את 2 שיני השום הנותרות ואת הפטריות הנותרות קוצצים. מטגנים את השום ופלפל השאטה במחבת עם מעט שמן זית. מוסיפים את יתרת הפטריות ומטגנים תוך ערבוב כ-5 דקות. 10מוסיפים את תכולת המחבת לסיר, מוסיפים גם את הפרמזנו רג'אנו והשמנת המתוקה, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. >> ואגב, גםמרק העגבניותשלהם הוא משהו מטורף המתכון באדיבות מעדניית אגתה, ראול ולנברג 24, מגדלי זיו. טלפון: 03-5757901. שעות פעילות: א'-ה' 10:00-21:30, ו' 9:00-16:00, שבת 10:00-16:00 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |