
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים פלפל חריף וקוצצים כמה עלי מרווה. 2מטגנים את הפלפל עד שעולות בועיות סביבו. 3מוסיפים למחבת עגבניות קצוצות ומבשלים כ-10 דקות. 4מוסיפים את החומוסים ומבשלים כ-7 דקות נוספות. 5במקביל מטגנים בזהירות בשמן זית עלי מרווה עד שמופיעות בועיות. מעבירים לנייר סופג (זה אמור לצאת קריספי). 6טוחנים את המרק בבלנדר יד ומעבירים בשינואה או במסננת. אם סמיך מדי - אפשר להוסיף מים. ממליחים. 7יוצקים לקערת מרק. מתבלים בשמן זית, מרווה קריספית ומלח ים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |