אוכל
אוכל
מרקים

מרק סבתא סאן

ציר עוף אסייתי עם חזה עוף צלוי, אטריות ראמן, גזר, כרוב ובצל ירוק

|מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי| פורסם12:58
מרק סבתא סאן של מסעדת ריבר (צילום: מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי)
צילום: מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

לציר

  • 4 רבעי עוף

  • 6 כנפיים
  • 2 בצלים
  • 2 כרישות
  • גזר
  • בצל ירוק
  • קובייה של ג'ינג'ר
  • שורש סלרי
  • שורש פטרוזיליה
  • 3 גבעולי סלרי אמריקאי
  • צרור כוסברה

למרק

  • 2 כפות שמן

  • 1 גזר, פרוס לרצועות דקות
  • כרוב לבן, פרוס לרצועות
  • שמן שומשום
  • רוטב סויה
  • 1 חזה עוף
  • בצל ירוק
  • אטריות ראמן יבשות

אופן ההכנה:

1מכניסים את כל חומרי הציר המרק לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעתיים ומסננים.

2מחממים ווק עם שתי כפות שמן. מוסיפים את הגזר והכרוב ומטגנים כדקה. מעבירים לקערה.

3צולים את חזה העוף בגריל ופורסים אותו לרצועות.

4מערבבים 3 מצקות ציר עוף, כפית שמן שומשום וכפית רוטב סויה ומוסיפים לקערת המרק.

5מניחים מלמעלה את רצועות החזה, מפזרים בצל ירוק ומוסיפים אטריות יבשות. אפשר לקשט בנבטים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il