
המצרכים (8 מנות):לציר
למרק
אופן ההכנה:1מכניסים את כל חומרי הציר המרק לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעתיים ומסננים. 2מחממים ווק עם שתי כפות שמן. מוסיפים את הגזר והכרוב ומטגנים כדקה. מעבירים לקערה. 3צולים את חזה העוף בגריל ופורסים אותו לרצועות. 4מערבבים 3 מצקות ציר עוף, כפית שמן שומשום וכפית רוטב סויה ומוסיפים לקערת המרק. 5מניחים מלמעלה את רצועות החזה, מפזרים בצל ירוק ומוסיפים אטריות יבשות. אפשר לקשט בנבטים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |