אוכל
אוכל
מרקים

גלילות חציל איטלקיות במילוי גבינות

מתאבן מעולה של רשת רולדין

|רולדין| פורסם16:40
גלילות חציל איטלקיות (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.7265reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (5 מנות):

  • 4 חצילים מאורכים
  • 1 כוס שמן זית.
  • מלח, פלפל שחור גרוס,אורגנו

למלית הגבינות:

  • 100 גרם גבינת שמנת
  • 100 גרם גבינת פטה
  • 50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
  • 1/2 גליל גבינת עזים
  • 1 כף רוטב פסטו
  • 2 כפות עירית קצוצה

הרוטב:

  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 1 כדור גבינת מוצרלה – חתוכה לחצי ואז לפרוסות

אופן ההכנה:

1הכנת פרוסות החציל: קוטמים את ראש החציל ואת בסיסו ופורסים לפרוסות לאורך החציל בעובי של 1 ס"מ. 2. מסדרים ניירות אפייה על תבניות, מושחים את הניירות בשמן זית ומסדרים עליהן את פרוסות החציל, מורחים את הפרוסות בשמן זית, מתבלים במעט מלח, פלפל שחור גרוס ואורגנו. 3. אופים בתנור – כ- 25 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה. 4. הכנת מלית הגבינות: במעבד מזון מעבדים את גבינת השמנת, הבולגרית, הפרמז'ן ואת גבינת העזים למחית חלקה, מוסיפים את העירית ורוטב הפסטו ומערבבים. 5. הכנת הגלילות: מניחים כף גדושה של מלית גבינות על כל פרוסת חציל (על הצד הפחות מושחם) ומגלגלים. מניחים את הגלילות בתבנית הגשה , שופכים מעל את רוטב העגבניות, מניחים מעל את פרוסות המוצרלה. 6. אופים כ- 10 דקות ב- 180 מעלות עד השחמה של הגבינה ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il