אוכל
אוכל
מרקים

מרק מינסטרונה

אם הסתיו הגיע, זה אומר שאפשר להתחיל להעמיד סירי מרק על האש, כמו מרק המינסטרונה הזה - מרק ירקות איטלקי מלא בכל טוב, שיעשה לכם חם ונעים בבטן

|mako אוכל| פורסם11:56
מרק מינסטרונה (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)
צילום: אימג'בנק / Thinkstock
Rating:4.61111reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • בצל קטן, קצוץ
  • 2 גבעולי סלרי, חתוכים
  • 2 גזרים, חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות, חתוכות
  • 2 תפוחי אדמה קטנים, חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות
  • קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • כוס שעועית ירוקה (אפשר גם קפואה)
  • כוס שעועית לבנה או שחורה, מבושלת מראש (או קפואה ומופשרת)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3/4 כוס פסטה קצרה כמו קונכיות או מקרוני
  • עלי בזיליקום
  • גבינת פרמזן מגוררת להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומטגנים עד שהם מתחילים להתרכך.

>> לכל מתכוני המרקים שלנו

2מוסיפים לסיר את השום תפוחי האדמה, השום הזוקיני, העגבניות. מערבבים ומטגנים את הירקות כ-6 דקות. ממליחים ומוסיפים את רסק העגבניות וכשני ליטר מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30-40 דקות, עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את השעועית הירוקה והשעועית הלבנה או השחורה עוד כרבע שעה. מוסיפים גם את הפסטה ומבשלים כ-7 דקות, עד שהיא מתרככת, אבל לא מאוד. טועמים ובודקים תיבול.

3מגישים עם עלי בזיליקום קרועים, גבינת פרמזן מגוררת ומעט שמן זית.

תגיות:מרק
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il