
מרק מלוחייהשדרוג ממכר למרק העוף המוכר![]() צילום: istockphoto |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:בסיר גדול, שיוכל להכיל את המרק, מחממים את שמן הזית. כשהשמן חם מעבירים לסיר את גרגירי הכוסברה, השום והבצל מטגנים כ- 2-3 דקות (זהירות שהשום לא ייחרך). מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. למרק הרותח מוסיפים את עלי המלוחייה, מלח ופלפל ומביאים שוב לרתיחה, כשהמרק רותח מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כעשרים דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |