
מרק הכרובית שלפניכם הוא מבחינת סיר חובה במקרר. יש לו מרקם קטיפתי מושלם, הוא טעים בטירוף ועשיר בירקות בעלי ערך קלורי נמוך, כך שצלחת גדושה ממנו לפני הארוחה תוסיף לתחושת השובע אך מבלי הקלוריות. גם להכין אותו לוקח בקושי חמש דקות עבודה: פשוט מכניסים את כל החומרים לסיר גדול, מבשלים עד לריכוך, טוחנים ושומרים במקרר לכל השבוע. המצרכים :
אופן ההכנה:1מכניסים את הכרובית לתוך סיר גדול. 2קולפים את הקישואים, הגזרים הבצל ושורש הפטרוזיליה, חותכים אותם לחתיכות גדולות ומוסיפים לסיר. 3קולפים את שן השום ומוסיפים אותה לסיר. 4שוטפים את עלי הסלרי ומוסיפים גם אותם. 5ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. 6מוסיפים את אבקת המרק ואת התבלינים, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך הירקות. 7מרוקנים מהסיר את רוב המים אל תוך קערה, ומסירים את עלי הסלרי מהסיר. 8טוחנים את הירקות שנשארו בסיר עם מעט המים בבלנדר מוט או בבלנדר רגיל. 9מוסיפים כל פעם מעט מנוזלי המרק ששמרנו בקערה, עד לקבלת הסמיכות הרצויה (המרק צריך להיות במרקם קטיפתי - לא סמיך ולא דליל מדי). בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |