
המצרכים :במקום פלפלצ'ומה:
לשורבה:
אופן ההכנה:1מערבבים את החומרים של ה"במקום פלפלצ'ומה" לקבלת משחה. 2מחממים שמן בסיר ומוסיפים כף גדולה של משחת הפלפלצ'ומה. מטגנים מעט, מוסיפים שום ופלפל חריף ומבשלים כדקה בבעבוע עדין. 3מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים. מבשלים על אש בינונית 8-10 דקות. 4מוסיפים רסק עגבניות ומלח, מערבבים ומבשלים עוד 5 דקות. 5מוסיפים 200 מ"ל מים רותחים ומערבבים. 6מוסיפים את הכוסברה והסלרי ומבשלים עוד 2 דקות. 7מוסיפים את המים הרותחים שנשארו (800 מ"ל) ואבקת מרק עוף, מערבבים ומבשלים 5 דקות. 8מוסיפים את הפסטה בזהירות, כי חשוב שיהיה הרבה רוטב והפסטה מתנפחת. אם משתמשים בפסטה גדולה יותר, כדאי לשים פחות משלושת רבעי שקית. מכסים את הסיר כדי שהנוזלים לא יתאדו, ומבשלים עד שהפסטה מוכנה (לפי הוראות היצרן). 9מגישים עם שמן זית ולימון ואוכלים מיד (אחרת הפסטה תשתה את כל הנוזלים). לעוד מתכונים משגעים באינסטגרם של סיון ** במקום מים ואבקת מרק עוף אפשר להשתמש בציר עוף. ** אפשר להחליף את הפסטה בפתיתים או בכל פסטה חלולה, אבל עדיף מהפסטות הקטנות כי הגדולות סופגות יותר רוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |