אוכל
אוכל
מרקים

מרק עדשים כתומות

אין יותר פשוט, טעים ומזין מהמרק הכתום והמשגע הזה. מחממים את החורף כמו שצריך

|פוד מרקט| פורסם14:05
מרק עדשים כתומות (צילום: travellinglight, Istock)
צילום: travellinglight, Istock
Rating:4.849reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כוסות עדשים כתומות

  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק
  • 3 שיני שום טריות פרוסות
  • חצי כפית כמון
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את הבצל עד להזהבה.

2מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה.

3מוסיפים את העדשים, מערבבים ומוסיפים את התבלינים.

4ממלאים את הסיר במים עד ל-3 ס"מ מעל לגובה העדשים.

5מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך חצי שעה או עד לריכוך העדשים.

6טוחנים ומגישים.

* המתכון באדיבות פוד מרקט, שוק אוכל המוכן על ידי השף ירון עמר, ימים שני עד שבת,1000-19.30 בטיב טעם רמת החייל וראשון לציון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il