
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את הבצל עד להזהבה. 2מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה. 3מוסיפים את העדשים, מערבבים ומוסיפים את התבלינים. 4ממלאים את הסיר במים עד ל-3 ס"מ מעל לגובה העדשים. 5מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך חצי שעה או עד לריכוך העדשים. 6טוחנים ומגישים. * המתכון באדיבות פוד מרקט, שוק אוכל המוכן על ידי השף ירון עמר, ימים שני עד שבת,1000-19.30 בטיב טעם רמת החייל וראשון לציון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |