
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר עמוק יוצקים את שמן הזית ומטגנים היטב את כל ירקות השורש כ- 5 דק. 2. מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן במשך 5 דקות נוספות. 3. מוסיפים את המים ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מנמיכים להבה ומבשלים 45 דק' נוספות. 4. טוחנים היטב את המרק עד למרקם חלק. מתקנים תיבול ומגישים. לגיוונים – בשלב הירקות ניתן להוסיף מעט נקניק/ פרוסות נקניקיות/ קבנוס לטעם מעושן. • להעשרת המרק ניתן להוסיף לשלב הירקות לקט ירקות מסוגים שונים. • אחרי טחינת המרק ניתן להקרים את המרק במעט שמנת מתוקה (במידה ולא הוסיפו את הבשר). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |