אוכל
אוכל
מרקים

ברוסקטה של חובב

מנת פתיחה מכפרי איטליה

|גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2| פורסם11:52
Rating:4.955reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 6 פרוסות לחם כפרי עבות גדולות
  • 2 שיני שום
  • 4 עגבניות גדולות ובשלות
  • 10 עלי בזיליקום
  • שמן זית
  • מלח גס (לא מלח דק!)

אופן ההכנה:

1קולים את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות מבחוץ אבל נשארות רכות מבפנים (לכן חשוב שהן תהיינה עבות). אפשר לעשות את זה בטוסטר ואפשר על מחבת פסים. 2. משפשפים את צדן העליון של הפרוסות בשן שום (כל שן תספיק לשלוש פרוסות). 3. קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (עם הקליפה). קוצצים גם את הבזיליקום, שמים בקערה, זורים מלח גס בנדיבות ומתבלים בהרבה שמן זית. מערבבים. 4. מניחים כמה כפות גדושות של סלט העגבניות על כל פרוסה. מגישים עם סכין ומזלג (למרות שלגיטימי לאכול ברוסקטה גם בידיים).

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il