אוכל
אוכל
מרקים

מרק גונדי

מרק פרסי עם קציצות בשר ואורז

|אדום אדום| פורסם19:38
מרק פרסי עם קציצות בשר (צילום: דניה Danya photo)
צילום: דניה Danya photo
Rating:4.439reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות

  • 1/2 ק"ג בשר טחון

  • 2 וחצי כפות אורז לא מבושל (בסמטי או פרסי)
  • מלח ופלפל שחור
  • קורט הל טחון
  • בצל גדול קלוף מגורר ומסונן
  • קורט כורכום
  • קורט כמון

למרק

  • 2 גזרים

  • 2 שורש פטרוזיליה
  • 200 גרם דלעת
  • 3 ענפי שמיר טרי
  • מרק עוף צח

אופן ההכנה:

1מרתיחים את המרק הצח עם גזר חתוך יפה, שורש פטרוזיליה קטן, קוביות דלעת ומעט מלח ומביאים לרתיחה. 2. מערבבים את כל חומרי הקציצה היטב כשלוש דקות, צרים קציצות עגולות, מניחים בעדינות במרק הרותח , מקפידים לא להכניס את כל הקציצות יחד ושהמרק ימשיך לרתוח. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על להבה בינונית כחצי שעה. 3. מגישים בקערת מרק עם המרק המסונן וירקות המרק

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il