
אצבעות תירסהפינגר-פוד האולטימטיבי - טעים, פריך ו(די) פשוט להכנה![]() צילום: לאכול עם העיניים |
המצרכים (20 מנות):לפשטידה
לבלילה
לציפוי
אופן ההכנה:1מכניסים את כל חומרי הפשטידה למעבד מזון לטחינה חלקה, למעט חצי כוס גרגרי התירס והבצל. 2בתום הטחינה מכניסים את שארית התירס והבצל לערבוב בכמה פולסים קצרים. (המטרה היא לשמור על צורתם בתוך האצבעות). 3מעבירים לתבנית אפייה 20X20 ס"מ, ואופים בחום של 175 מעלות למשך 20-25 דקות. 4בתום האפייה רצוי שהפשטידה תהיה מוצקה ובהירה. 5מצננים היטב ומשחררים מהתבנית. 6לאחר הצינון פורסים לאצבעות בגודל 2X2X10 ס"מ. 7מערבבים יחד את חומרי הבלילה וטובלים בה את האצבעות. מסירים שאריות טפטוף ומצפים בפירורי הלחם. 8בעזרת מרית טובלים את האצבעות בשמן חם מאד - טבילה קצרה (15 שניות) להזהבה בהירה. הערה: בגלל עומק תבנית סטנדרטית וגובהה הנמוך של הפשטידה – כדאי לשים בתחתית התבנית נייר אפייה למען יהיה חילוץ נקי ולא תישבר בעת ההוצאה מהתבנית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |