אוכל
אוכל
מרקים

מרק חומוס

מרק סמיך, מעט חריף ועשיר בכל טוב, עם דלעת, גזרים וכמובן החומוס שעושה את כל ההבדל

|mako| פורסם11:07
מרק חומוס של אלקנה (צילום: אלקנה ביטון)
צילום: אלקנה ביטון
Rating:4.219reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (15 מנות):

  • שקית חומוס מבושל וקפוא של סנפרוסט (800 גרם)

  • בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 200 גרם דלעת
  • דלורית בינונית אחת
  • 2 גזרים גדולים
  • זר כוסברה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1קולפים את כל הירקות וחותכים גס.

2שמים את החומוס ואת כל הירקות בסיר גדול, מוסיפים מים ומבשלים שעה ורבע. בודקים אם הגזר רך – אם לא, ממשיכים לבשל.

3מוציאים כוס וחצי של גרגרי חומוס מהמרק, ומניחים בצד.

4מתבלים את המרק וטוחנים בבלנדר ידני (או בלנדר רגיל). אם מתקבל מרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים.

5מוסיפים את החומוסים ששמרנו בצד, שייתנו טקסטורה מעניינת ויזכירו לנו שבעבר גרו פה מלא מלא חומוסים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il