
מרק חומוסמרק סמיך, מעט חריף ועשיר בכל טוב, עם דלעת, גזרים וכמובן החומוס שעושה את כל ההבדל![]() צילום: אלקנה ביטון |
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים את כל הירקות וחותכים גס. 2שמים את החומוס ואת כל הירקות בסיר גדול, מוסיפים מים ומבשלים שעה ורבע. בודקים אם הגזר רך – אם לא, ממשיכים לבשל. 3מוציאים כוס וחצי של גרגרי חומוס מהמרק, ומניחים בצד. 4מתבלים את המרק וטוחנים בבלנדר ידני (או בלנדר רגיל). אם מתקבל מרק סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמים. 5מוסיפים את החומוסים ששמרנו בצד, שייתנו טקסטורה מעניינת ויזכירו לנו שבעבר גרו פה מלא מלא חומוסים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |