1ממיסים בסיר בינוני את החמאה עם שמן הזית. מוסיפים את כל הירקות פרט לכרובית ומאדים בסיר מכוסה 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
2מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את המרק או המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.
3במקביל מבשלים את הכרובית במים מומלחים במשך 10 דקות עד שהיא מתרככת, אבל לא יתר על המידה. מסננים.
4מרסקים את המרק במוט ריסוק, מוסיפים את השמנת ומביאים לסף רתיחה. טועמים ומשפרים תיבול.
5לפני ההגשה מוסיפים את הכרובית למרק ומחממים יחד. מחלקים למנות, זורים מעל את הגבינה המגוררת ומגישים.