מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

מרק מיסו יפני

מרק ירקות יפני מסורתי עם כרישה, גזרים, אצות ים וכמובן טעמו המיוחד של המיסו

|יחסי ציבור| פורסם12:36
מרק מיסו יפני (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • כרישה - 2 גבעולים חתוכים לרצועות

  • 2 גזרים - חתוך לרצועות
  • 1 בצל - חתוך ל4- רבעים
  • שורש פטרוזיליה או לפת
  • 4-6 פיטריות שיטקי יבשות שהושרו במים - לחתוך לרצועות דקות
  • 3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
  • מיסו, רצוי לבן (1 כף מיסו על כל כוס מים)

אופן ההכנה:

1מכניסים לסיר 4-5 כוסות מים עם הכרישה, הבצל ושורש הפטרוזיליה למשך כ-30 דקות.

2מסננים את הציר לתוך סיר הבישול ושמים את הירקות בצד.

3מוסיפים לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, הפיטריות והגזר

4מבשלים עוד כ-5 דקות על אש חלשה ומערבבים היטב.

5מגישים עם קישוטי בצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il