אוכל
אוכל
מרקים

מרק מיסו יפני

מרק ירקות יפני מסורתי עם כרישה, גזרים, אצות ים וכמובן טעמו המיוחד של המיסו

|יחסי ציבור| פורסם12:36
מרק מיסו יפני (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • כרישה - 2 גבעולים חתוכים לרצועות

  • 2 גזרים - חתוך לרצועות
  • 1 בצל - חתוך ל4- רבעים
  • שורש פטרוזיליה או לפת
  • 4-6 פיטריות שיטקי יבשות שהושרו במים - לחתוך לרצועות דקות
  • 3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
  • מיסו, רצוי לבן (1 כף מיסו על כל כוס מים)

אופן ההכנה:

1מכניסים לסיר 4-5 כוסות מים עם הכרישה, הבצל ושורש הפטרוזיליה למשך כ-30 דקות.

2מסננים את הציר לתוך סיר הבישול ושמים את הירקות בצד.

3מוסיפים לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, הפיטריות והגזר

4מבשלים עוד כ-5 דקות על אש חלשה ומערבבים היטב.

5מגישים עם קישוטי בצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il