אוכל
אוכל
מרקים

צזיקי

הגיע הזמן להפסיק להתפשר על צזיקי בינוני, כי האמת היא שצזיקי יכול להיות הרבה יותר מרק יוגורט דליל עם מלפפונים ושמיר. תשאלו את גולן גורפינקל ואת העונג הסמיך הזה שהוא לימד אותנו להכין

|גלובס| פורסם10:45
צזיקי (צילום: New Africa, ShutterStock)
צילום: New Africa, ShutterStock
Rating:4.523reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי קילוגרם יוגורט עיזים סמיך
  • 6 מלפפונים בינוניים (מי שמחמיץ מלפפונים: להחליף מלפפון אחד במלפפון שהוחמץ 24 שעות בלבד; זה מוסיף רעננות ועניין למנה)
  • 10 גבעולי שמיר, קצוצים דק
  • 10 גבעולי נענע, קצוצים דק
  • 1 כפית שטוחה שום כתוש
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 1 כף שמן זית (להגשה)
  • מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מניחים את היוגורט בבד חיתול מעל מסננת למשך הלילה.

יוגורט בבד חיתולמשאירים בבד חיתול למשך הלילה|צילום: עודד קרנימלפפוניםאת הגרעינים שבפנים אנחנו לא רוצים בצזיקי שלנו|צילום: shutterstock

2חוצים את המלפפונים לאורכם, בעזרת כפית מסירים את הגרעינים ומניחים את המלפפונים הפוך, לניקוז הנוזלים.

3מערבבים את כל חומרי המתכון ומתקנים תיבול.

4בהגשה יוצקים שמן זית ומפזרים פלפל שחור.

צזיקיצזיקי|צילום: minadezhda, ShutterStock

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il