
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים את היוגורט בבד חיתול מעל מסננת למשך הלילה. משאירים בבד חיתול למשך הלילה|צילום: עודד קרני את הגרעינים שבפנים אנחנו לא רוצים בצזיקי שלנו|צילום: shutterstock2חוצים את המלפפונים לאורכם, בעזרת כפית מסירים את הגרעינים ומניחים את המלפפונים הפוך, לניקוז הנוזלים. 3מערבבים את כל חומרי המתכון ומתקנים תיבול. 4בהגשה יוצקים שמן זית ומפזרים פלפל שחור. צזיקי|צילום: minadezhda, ShutterStockבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |