אוכל
אוכל
מרקים

מרק עגבניות ולחם איטלקי (פאפא אל פומודורו)

אם יש מישהו שיכול לקחת כל כך מעט מרכיבים - כולל לחם לא טרי! - ולהפוך אותם למעדן, ברור שהמישהו הזה הוא אהרוני. כאן הוא נשען על המסורת האיטלקית ויוצר מנה שהיא ספק מרק ספק נזיד, שכל המשפחה תזלול בשמחה

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם09:49
Rating:438reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • רבע כוס שמן זית
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 3 עלי מרווה
  • 5-6 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, קרועות
  • 6 עגבניות בשלות, קלופות וקצוצות
  • מים
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • 20 עלי בזיליקום קרועים ביד
  • גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1שמים את השמן, השום והמרווה בסיר ומאדים כשלוש דקות.

2מוסיפים את הלחם והעגבניות ומבשלים יחד כשתי דקות. מוסיפים מעט מים, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהלחם מתרכך מעט. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומערבבים.

3מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il