אוכל
אוכל
מרקים

מרק בשר עם עדשים

מרק עשיר לחורף חם

|אדום אדום| פורסם11:39
מרק בשר בקר עם עדשים (צילום: דניה Danya photo)
צילום: דניה Danya photo
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • נתחים למרק וחמין (500 גרם אסאדו, פרוסה עבה של אוסובקו, 200 גרם עצמות חוליה)

  • 1 בצל גדול קלוף וקצוץ דק
  • 2 כפות שמן צמחי
  • 2.5 כוסות עדשים ירוקות שטופות ומסוננות
  • 2 גזר בינוני קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 2 קולרבי קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום כתוש
  • 2.5 כפיות מלח
  • 1/4כפית פלפל שחור
  • כפית וקצת של כמון
  • חופן כוסברה קצוצה דק
  • 2 לימונים פרסי יבש (ניתן להמיר לימון פרסי ב- 3 כפות מיץ לימון)
  • 4.5 ליטר מים

אופן ההכנה:

1חותכים את הבשר לקוביות 2*2 ואת שרשרת הצלעות לקטעים של צלע. 2. מניחים בסיר את הבשר ומכסים ב-3 ליטר מים קרים וכפית מלח ומביאים לרתיחה. 3. מסירים את הקצף ומבשלים על להבה נמוכה/בינונית שעה וחצי ללא מכסה. 4. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום להזהבה קלה, מוסיפים את הקולרבי והגזר ומטגנים עוד כ– 5 דקות . 5. מוסיפים את הירקות לסיר המרק יחד עם העדשים,ומוסיפים ליטר וחצי מים נוספים ואת שאר התבלינים למרק, מבשלים עוד כשעה וחצי על להבה נמוכה ללא מכסה, משלימים טעם ולסיום מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il