אוכל
אוכל
מרקים

מרק פטריות של השף ניר צוק

מרק מהיר הכנה של פטריות ושמנת עם תוספת נהדרת של רוקט טרי

|גלובס| פורסם12:21
פטריות שיטאקה בקערה ליד פטריה בודדת על מצע במבוק (צילום: YinYang, Istock)
צילום: YinYang, Istock
Rating:4.845reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 בצלים קצוצים דק
  • 1 סלסילת פטריות
  • צרור רוקט טרי
  • 2 כפות קמח שטוחות
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי מכל שמנת מתוקה 38%
  • 1 ליטר מים

אופן ההכנה:

1מטגנים היטב את הבצל מעל להבה נמוכה.

2קוצצים את הפטריות ומוסיפים לבצל. מגבירים את הלהבה למקסימום, ומטגנים את הפטריות כשתי דקות.

3מנמיכים שוב את הלהבה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים בזרם דק את המים תוך כדי ערבוב, למניעת גושים.

4מבשלים כ-30 דקות ומערבבים מדי פעם.

5לקראת סוף הבישול מוסיפים את השמנת. מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

6מגישים עם רוקט קצוץ מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il