
מרק גריסים וירקותיום כמו היום מחייב מרק ירקות עשיר במיוחד - כזה שיש בו גם בטטה וגם תפוחי אדמה, גם גזר וגם זוקיני, גם דלעת, גם כרובית וגם גריסים, שיהיה סמיך ויחמם טוב טוב את הבטן![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים סיר גדול עם שמן זית ומטגנים את הבצל כשתי דקות, עד לשקיפות. 2מוסיפים שום, עלה דפנה, פלפל שאטה, פלפל אנגלי וזרעי כוסברה. ממשיכים לטגן כשתי דקות נוספות. >> עוד המון מתכונים למרקים שווים מחכים לכם כאן 3מוסיפים בטטה וגזר ומטגנים עוד כ-2 דקות. 4מוסיפים את שאר הירקות פרט לתפוח האדמה. 5מוסיפים כורכום, פפריקה וכמון ואת הנוזלים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את תפוח האדמה. מנמיכים לאש בינונית, מבשלים כ-30 דקות ומכבים את האש. אם רוצים, אפשר להוסיף 10 דקות לפני סוף הבישול חופן שעועית ירוקה. 6מוסיפים את הגריסים ואת עשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 5 דקות ומסירים מהאש. המתכון באדיבות רשתזופה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |