אוכל
אוכל
מרקים

מרק תימני

מרק עוף אותנטי, עם רסק עגבניות לצבע אדום חזק וחוויאג' לטעם תימני אמיתי. מומלץ להגיש עם חילבה.

|עושים שכונה| פורסם12:06
מרק תימני עם חילבה
Rating:4.692reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 כרעיים

  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
  • 1 רסק עגבניות - קטן
  • 1 בצל
  • 1 עגבנייה מרוסקת
  • 2 שיני שום קצוצות
  • לימון
  • אבקת מרק עוף
  • חוויאג'
  • כף קמח
  • הל
  • מלח

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר עמוק (עד לגובה 2/3 מהסיר).

2מוסיפים את הכרעיים, ומביאים לרתיחה (מנקים בעזרת כף את הלכלוך שהעוף מגיר).

3מוסיפים לסיר את תפוח האדמה, בצל שלם, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, חצי חבילת כוסברה קצוצה, כף חוויאג', 2 כפות אבקת מרק, קורט הל, קורט מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.

4מערבבים בקערה 2 כפות קמח עם מעט מים ומוסיפים למרק להסמכה (לא לסגור את הסיר עם מכסה).

5מוסיפים לסיר עלי כוסברה שלמים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.

6מומלץ להגיש את המרק עם פיתה תימנית וחילבה בצד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il