
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים מים בסיר עמוק (עד לגובה 2/3 מהסיר). 2מוסיפים את הכרעיים, ומביאים לרתיחה (מנקים בעזרת כף את הלכלוך שהעוף מגיר). 3מוסיפים לסיר את תפוח האדמה, בצל שלם, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, שום, חצי חבילת כוסברה קצוצה, כף חוויאג', 2 כפות אבקת מרק, קורט הל, קורט מלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. 4מערבבים בקערה 2 כפות קמח עם מעט מים ומוסיפים למרק להסמכה (לא לסגור את הסיר עם מכסה). 5מוסיפים לסיר עלי כוסברה שלמים ומבשלים כ-30 דקות על אש בינונית. 6מומלץ להגיש את המרק עם פיתה תימנית וחילבה בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |