אוכל
אוכל
מרקים

מרק כתום של גזר וג'ינג'ר

מתכון למרק שעוד לא אכלתם כמוהו. מרק שלא צריך לטחון במעבד מזון

|mako אוכל| פורסם13:29
מרק כתום (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

למרק כתום:

  • 4 בצלים פרוסים לטבעות דקות
  • 50 גרם חמאה
  • כפית שורש ג'ינג'ר מגורר דק
  • 4 תפוחי עץ ירוקים מגוררים גס
  • קילו גזר מגורר גס
  • 2 כוסות ציר בשר או ירקות לבחירה. אפשר במקום להשתמש במים בתוספת תפוח אדמה מגורר
  • מיץ מתפוז אחד
  • גרידה מחצי תפוז
  • כפית קארי
  • 2 כפיות קמח
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח אטלנטי
  • פלפל לבן טחון

אופן ההכנה:

1מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים ג'ינג'ר, תפוחים וגזר. מאדים עד שמתרכך. (אם מכינים את המרק על בסיס מים, בשלב זה מוסיפים תפוח אדמה גדול מגורר).

2מוסיפים את הציר או את המים, מלח ופלפל, מרתיחים, ומבשלים כ-20 דקות.

3מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, הקארי, הקמח והשמנת המתוקה, ומבשלים עוד חצי שעה.

* לחובבי החריף, מעבר לטעם של הג'ינג'ר, אפשר להוסיף טבסקו.

* אין צורך לטחון!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il