
המצרכים :למרק כתום:
אופן ההכנה:1מאדים את הבצל בחמאה, מוסיפים ג'ינג'ר, תפוחים וגזר. מאדים עד שמתרכך. (אם מכינים את המרק על בסיס מים, בשלב זה מוסיפים תפוח אדמה גדול מגורר). 2מוסיפים את הציר או את המים, מלח ופלפל, מרתיחים, ומבשלים כ-20 דקות. 3מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, הקארי, הקמח והשמנת המתוקה, ומבשלים עוד חצי שעה. * לחובבי החריף, מעבר לטעם של הג'ינג'ר, אפשר להוסיף טבסקו. * אין צורך לטחון! הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |