אוכל
אוכל
מרקים

מרק עגבניות ואורז

שילוב טעמים נפלא של מרק מתקתק עם הרבה פלפל שחור ואורגנו

|אוכל מכל הלב| פורסם11:59
מרק עגבניות ואורז (צילום: baronm10, אוכל מכל הלב)
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
Rating:4.7172reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 4 כפות שמן זית

  • 2 בצלים קצוצים
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 גזרים מגורדים
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות
  • 400 גרם רסק עגבניות
  • 12 כוסות מים רתוחים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה
  • אורגנו
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • 3 כפות סוכר
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס אורז

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל והגזר המגורד בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ושיני השום ומערבבים היטב עד שחשים את ריח הפטרוזיליה והשום.

2מוסיפים את רסק העגבניות ובוחשים. מוסיפים את המים ושאר החומרים ובוחשים. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה ובוחשים מדי פעם. לאחר חצי שעה מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כרבע שעה עד שהאורז מתנפח.

3מגישים עם הרבה פלפל שחור גרוס המשתלב טוב עם מתיקות המרק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il