
המצרכים (1 מנות):
לטן צויו (ציר על בסיס קומבו, שיטאקי ושבבי בוניטו):
אופן ההכנה:1חותכים את הטופו לקוביות בגודל של 1*1 ס"מ וסופגים מהן את הנוזלים בעזרת נייר סופג. 2מקמחים את קוביות הטופו בקורנפלור ומטגנים בשמן עמוק כדקה, עד לקבלת גוון זהוב ומרקם קריספי. 3מניחים את קוביות הטופו על נייר סופג לקירור. 4מכינים את הטן צויו: שמים את כל המרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. 5מעבירים את הטופו המטוגן לקערה קטנה ושופכים עליו את הטן צויו, עד גובה של כשלושה רבעים מהקערה (הטופו אמור לבצבץ מלמעלה ולא להיות מכוסה לחלוטין). 6מוסיפים את הדייקון, הבצל הירוק ופטריות הנמקו ומגישים. * המתכון באדיבות השף עופר חרמוני ממסעדתאונמי >> מחפשים עוד מתכונים למרקים? הכל פה >> מתכוננים לפורים? הנהכל המתכונים שלנו לאוזני המן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |