אוכל
אוכל
מרקים

מרק גספצ'ו

מרק עגבניות קר, שעובד גם כמשקה

|mako| פורסם15:25
Rating:425reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 200 גר' עגבניות אדומות וטריות, רצוי תמר
  • 2 גמבות
  • 2 מלפפונים ירוקים
  • 6 שיני שום
  • 2 בצלים סגולים
  • מלח ים
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה/חריפה

אופן ההכנה:

1טוחנים את כל החומרים במעבד מזון ומסננים. 2. מתבלים בשמן זית, חומץ בן יין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים מרק סמיך יותר, מוסיפים חלק מהמוצקים שנותרו במסננת. 3. מגישים קר מאוד - אפשר כמשקה קיצי ואפשר כמרק, עם תוספות של ירקות חתוכים ולחם קלוי עם שום ושמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il