אוכל
אוכל
מרקים

מרק חומוס

שילוב סמיך ומנצח של חומוס ודלעת במרק חורפי וטעים

|מסעדת גספאצ'יו| פורסם13:09
מרק חומוס (צילום: אבי כהן,  יחסי ציבור )
צילום: אבי כהן, יחסי ציבור
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 300 גרם דלעת קלופה

  • 150 גרם גרגרי חומוס מושרים מלילה קודם
  • חצי כפית אבקת סודה לשתיה
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
  • חצי כפית פלפל לבן טחון
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מבשלים את גרגרי החומוס עם אבקת הסודה עד לרתיחה, מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים.

2שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים.

3מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים כשעה לריכוך מלא, מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד. את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן .

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il