
מרק חומוסשילוב סמיך ומנצח של חומוס ודלעת במרק חורפי וטעים![]() צילום: אבי כהן, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את גרגרי החומוס עם אבקת הסודה עד לרתיחה, מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים. 2שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים. 3מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים כשעה לריכוך מלא, מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד. את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן . ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |