אוכל
אוכל
מרקים

מרק עגבניות שרי ופסטה

יום כמו היום מחייב סיר טוב של מרק על הכיריים, וזאת ההמלצה שלנו: מרק של בני סיידא - האיש שכל מתכון שלו הוא בול - על בסיס עגבניות שרי מתוקות, עם חיזוק של פסטה קצרה שבושלה מבעוד מועד. קערה של נחמה

|"מרק חם", הוצאת מודן| פורסם07:04
מרק עגבניות שרי ופסטה. אדום עולה (צילום: דניה ויינר,
צילום: דניה ויינר, "מרק חם", הוצאת מודן
Rating:4.432reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 1 שורש סלרי, קלוף ומגורר גס
  • 2 שורשי פטרוזיליה, קלופים ומגוררים גס
  • 1 פלפל ירוק חריף, נקי מגרעינים וקצוץ
  • 5 שיני שום, קצוצות
  • 1 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
  • 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • 1 ליטר (4 כוסות) מרק ירקות צח, או מים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית סוכר
  • 150 גרם פסטה קצרה (משקל לפני בישול), מבושלת לפי הוראות היצרן
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר בינוני את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הפלפל החריף והשום ומטגנים על להבה גבוהה, תוך ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים את עגבניות השרי וממרח העגבניות ומטגנים 4 דקות.

2מוסיפים את המרק או המים, מתבלים במלח ופלפל ובסוכר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות, עד שכל הירקות מתרככים.

3מרסקים את המרק במוט ריסוק, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומחממים יחד.

4מחלקים למנות, זורים מעל את הבזיליקום, ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il