
מרק עגבניות שרי ופסטהיום כמו היום מחייב סיר טוב של מרק על הכיריים, וזאת ההמלצה שלנו: מרק של בני סיידא - האיש שכל מתכון שלו הוא בול - על בסיס עגבניות שרי מתוקות, עם חיזוק של פסטה קצרה שבושלה מבעוד מועד. קערה של נחמהבני סיידא|"מרק חם", הוצאת מודן| פורסם13/12/2307:04 ![]() צילום: דניה ויינר, "מרק חם", הוצאת מודן |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר בינוני את שמן הזית. מוסיפים את הבצל, שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה, הפלפל החריף והשום ומטגנים על להבה גבוהה, תוך ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים את עגבניות השרי וממרח העגבניות ומטגנים 4 דקות. 2מוסיפים את המרק או המים, מתבלים במלח ופלפל ובסוכר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות, עד שכל הירקות מתרככים. 3מרסקים את המרק במוט ריסוק, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומחממים יחד. 4מחלקים למנות, זורים מעל את הבזיליקום, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |