
מרק עוף אליפות של השף חיים כהןמתכון של מומחה למרק הכי מנחם ומבריא שיש![]() |
המצרכים (6 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1בסיר גדול שמים את הבשרים, מכסים במים ומביאים לרתיחה. 2מסננים, רוחצים את הסיר ומחזירים פנימה את הנתחים הנקיים. 3מכסים שוב את הבשרים במים, מוסיפים את הבצל והסלרי ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר, ומבשלים ברתיחה עדינה 45 דקות. 5מוסיפים את הדלעת, הגזר, הקישואים והשום ומבשלים 15 דקות נוספות. 6מוסיפים את עשבי התבלין, עלי הכפיר, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה. 7מוסיפים מים עד לגובה 3 ס"מ מעל הירקות והבשרים. מבשלים ללא מכסה עוד 30 דקות. מקפידים על גובה המים ומוסיפים מים רותחים אם יש צורך. 8מגישים עם האטריות המבושלות. * את נתח השפונדרה לא ניתן לאכול, שכן נתח זה זקוק לבישול של 3 שעות. במרק שלנו הוא משמש כתבלין - אבל אפשר להמשיך אחר כך לבשל אותו בנפרד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |