
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הבצל לטבעות. מעבירים לסיר קטן-בינוני ומטגנים בשמן הקנולה עד שמזהיב. 2קוצצים את הפטריות לרבעים או שישיות ומוסיפים לסיר יחד עם הקמח. 3מזהיבים מעט את הפטריות, ומוסיפים את התיבולית והמים. 4מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש גבוהה 10 דקות. 5כשהבצל נהיה שקוף מורידים מהאש. מגישים עם בגט פריך וגבינה צהובה מגוררת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |