
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים 4 כפות מהשמן בסיר בינוני, מוסיפים את הקישואים והשום ומטגנים על להבה בינונית כדקה, עד שהקישואים מעט מתרככים. 2מוסיפים את המים, את האפונה (בעודה קפואה) והנענע. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות, עד שהאפונה מתבשלת אבל צבעה נשאר ירוק בוהק ושאר הירקות מתרככים. 3טוחנים היטב בבלנדר ידני למרקם חלק, ותוך כדי הטחינה מזלפים פנימה את שמן הזית שנותר. 4טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. >> בשבוע שעבר הכנו בורשט צמחוני מעולה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |