אוכל
אוכל
מרקים

כרוב מאודה

כרוב מאודה מסורתי, קלאסי. תוספת קלילה וטעימה

|מסעדת סנדר| פורסם23:01
כרוב מאודה (צילום: בועז לביא, מסעדת סנדר)
צילום: בועז לביא, מסעדת סנדר
Rating:4.4323reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 2 בצלים קצוצים
  • כף אבקת מרק עוף
  • 2 כפות סוכר חצי כפית מלח
  • 1 ראש כרוב
  • 2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מזהיבים את הבצל הקצוץ בסיר עם מעט מאוד שמן.

2מוסיפים 2 כוסות מים ומכניסים את כל התבלינים.

3חותכים את הכרוב לפרוסות, מכניסים לתוך הסיר ומבשלים כשעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il