
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את השעועית במים עד שהיא רכה. 2בסיר נפרד מטגנים בשמן זית בצל, גזר, שום, סלרי, גמבה ופלפל חריף עד להזהבה. מוסיפים את העגבניות והכוסברה וממשיכים בטיגון עד שנוזלי העגבניות מצטמצמים. 3מוסיפים כפית כמון, כפית כורכום, כפית סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם. 4מטגנים את הירקות והתבלינים דקה נוספת, מוסיפים את השעועית עם מי הבישול שלה לסיר המרק ומביאים לרתיחה. 5מוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה (כחצי ליטר- ליטר). 6מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה (עד שהגזר רך). מתקנים תיבול. * אפשר וכדאי לשדרג את המרק על ידי הוספת 250 גרם בשר טחון בשלב טיגון הירקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |