אוכל
אוכל
מרקים

מרק בצל של פעם

גרסה פשוטה במיוחד של הלהיט הצרפתי הקלאסי

|טל בייגלס| פורסם14:00
מרק בצל עם קרוטונים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.274reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 ק"ג בצל פרוס לטבעות עבות (1 ס"מ)

  • כף אבקת מרק בצל
  • שמן זית לטיגון
  • חצי כוס יין לבן
  • 15 כוסות מים
  • 1 כף קמח לבן
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר לבן

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את טבעות הבצל בשמן עד לשקיפות. מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהבצל מקבל גוון זהוב. 2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את אבקת המרק, התבלינים והיין הלבן. 4. מבשלים על אש קטנה 15 דקות. מגישים עם קרוטונים וגבינה מגוררת.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il