
מרק אפונהמרק אפונה יבשה בבישול איטי, שיפיץ בבית ניחוחות נוסטלגיה מבית סבתא וידאג לחמם לכם את הבטן טוב טוב![]() צילום: כפיר חרבי, יחסי ציבור |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר שמן זית ומטגנים גזר, בצל, שומר, סלרי ושום על אש בינונית-נמוכה כ-10 דקות. 2מוסיפים את האפונה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את המים או ציר הירקות. מעלים לאש גבוהה ומביאים לרתיחה. 3מנמיכים לאש קטנה, מכסים ומבשלים כ-3-4 שעות.ב-10 הדקות האחרונותמוסיפים כוסברה קצוצה. 3לרעבים שיודעים לעבוד עם סיר לחץ, המרק יהיה מוכן אחרי 20 דקות לאחר רתיחה. * המתכון פורסם לראשונה ב-2011 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |