אוכל
אוכל
מרקים

מרק דלעת עם צ'ילי וסילאן

המרק הכי כתום שיש עם דלעת, גזר ובטטה בגוון חריף-מתוק של צ'ילי ודבש תמרים

|קפה פולה| פורסם14:52
מרק דלעת עם צ'ילי וסילאן (צילום: דרור כץ,  יחסי ציבור )
צילום: דרור כץ, יחסי ציבור
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות

  • 2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
  • 2 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
  • 1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
  • 1/2 קילו דלעת חתוכה לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • קמצוץ צ'ילי יבש גרוס
  • מלח לפי הטעם
  • עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר עם תחתית עבה, מוסיפים את הבצל והצ'ילי עד לקבלת גוון שקוף.

2מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כ-10 דקות. מכסים במים חמים, מוסיפים את המלח, ומביאים לרתיחה.

3מבשלים עד לריכוך הירקות, טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק, יוצקים לצלחות ומזליפים סילאן לקישוט ולתיבול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il