אוכל
אוכל
מרקים

מרק מינסטרונה

מהקלאסיקה של המטבח האיטלקי - מרק עשיר במרכיבים וטעמים, משביע כמו ארוחה שלמה

|אוכל מכל הלב| פורסם12:49
מרק מינסטרונה (צילום: baronm10, אוכל מכל הלב)
צילום: baronm10, אוכל מכל הלב
Rating:4.5216reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 2 בצלים גדולים קצוצים גס

  • 4 גבעולי סלרי קצוצים
  • 4 גזרים חתוכים לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 6 עגבניות בשלות מגורדות
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 4 קישואים חתוכים לקוביות
  • עלי תימין קצוצים דק – רק העלים
  • 6 שיני שום קצוצות דק
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • חופן שעועית ירוקה טרייה (לקטום את הקצוות ולחתוך את התרמיל לחתיכות קטנות)
  • 1/2 כרוב קטן קצוץ לרצועות דקות
  • שמן זית
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 8 כוסות מרק עוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אורגנו
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס פסטה קצרה

אופן ההכנה:

1מטגנים בשמן זית את הבצל, הסלרי וקוביות הגזר עד שהבצל נעשה שקוף.

2מוסיפים את השום והפטרוזיליה עד שמרגישים היטב את ריח השום.

3מוסיפים את שאר הירקות, העגבניות המגורדות ורסק העגבניות.

4יוצקים מעל את נוזלי המרק, מתבלים בנדיבות, מביאים לרתיחה וממשיכים בבישול על אש נמוכה לפחות שעה. טועמים ומתקנים טעמים לפי הצורך.

5מוסיפים את הפסטה לעוד כ-20 דקות בישול ובוחשים מידי פעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il