מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מרקים

מרק גולש הונגרי

מנה הונגרית קלאסית שמהווה ארוחה שלמה

|showchef.co.il| פורסם17:02
מרק גולאש הונגרי (צילום: דניה Danya photo)
צילום: דניה Danya photo

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 3 בצלים קצוצים
  • 1 שן שום כתושה
  • 200 גרם בשר בקר (חזה) חתוך לקוביות
  • 4 גזרים קצוצים
  • 2 סלרי אמריקאי קצוץ
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1.5 ליטר מים או נוזל בקר חום
  • 3 תפו"א מקולפים וקצוצים
  • לבצקניות : 50 גרם קמח, ביצה, מעט מים
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה:

1מאדים את הבצל בסיר, מוסיפים את שן השום והבשר ומטגנים היטב על אש גבוהה.

2מוסיפים את הירקות והפפריקה (מתוקה וחריפה), מערבבים היטב ומוסיפים לאחר מס' דקות את הנוזל. מביאים לרתיחה, מורידים האש ומבשלים תוך כדי הורדת קצף ושומן, מבשלים למשך 1.5 עד 2 שעות , מתבלים במלח ופלפל וטועמים.

3מוסיפים את תפו"א וממשיכים לבשל עוד כ 20 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מטפטפים את תערובת הבצקניות למרק.

4מבשלים עוד כ 10 דקות, טועמים, משלימים תיבול ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il