אוכל
אוכל
מרקים

מרק קטניות מרוקאי

מרק חרירה מרוקאי מסורתי, עם בשר, עדשים, לימון והרבה הרבה ירוק

|"מבצע סבתא במסעדת ג'וי"| פורסם10:56
מרק עדשים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.953reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • בשר בקר שומני במקצת- חתוך לקוביות

  • 2 עצמות מח
  • 3/4 כוס עדשים (אחרי השריה במים למשךהלילה)
  • 1 כוס חומוס (אחרי השריה במים למשךהלילה)
  • 3 כפות קמח
  • 1 לימון סחוט
  • 6 גבעולי סלרי
  • 1 עגבנייה
  • 2 בצלים
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה
  • 1/2חבילת כוסברה
  • פלפל שחור
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח

אופן ההכנה:

1חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לקוביות. 2. מכניסים לסיר מרק ומאדים במשך רבע שעה על להבה גדולה תוך ערבוב מתמיד. 3. מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים מים - כמעט עד הסוף. 4. מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים נוספות. 5. לבסוף מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים עוד כרבע שעה. 6. מערבבים בכוס נפרדת, קמח עם חצי כוס מים 7. בדקות האחרונות, מוסיפים את הלימון ותערובת הקמח והמים. מערבבים ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il