
ברוסקטה עם סלסה אנשוביפרוסות לחם קלוי בציפוי עגבניות, זיתים ואנשובי - מתאבן מעורר תיאבון![]() תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הלחם לפרוסות בינוניות, מטפטפים מעליו מעט שמן זית, וצולים על גריל פחמים או על מחבת ברזל לסטייקים עם פסי חריכה. 2בינתיים קוצצים את פילה האנשובי ומערבבים עם שיני השום הכתושות, עם הזיתים ועם קליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה. 3חוצים את העגבניות לשניים, וכשפרוסות הלחם יוצאות מהגריל סוחטים עליהן את לשד העגבניות הבשלות ועורמים על כל פרוסה את סלסת האנשובי שהכנתם. 4בוזקים פלפל שחור ומעט מלח ים, מטפטים מעט שמן זית מלמעלה ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |