אוכל
אוכל
מרקים

ברוסקטה עם סלסה אנשובי

פרוסות לחם קלוי בציפוי עגבניות, זיתים ואנשובי - מתאבן מעורר תיאבון

|גלובס| פורסם14:20
ברוסקטות עם פלפלים קלויים, גבינת צאן, אנשובי וזיתי2159 (תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני)
תמונת AVI: שיעור פרטי עם אהרוני
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • 1 לחם שאור אוורירי

  • 1 צנצנת אנשובי איכותי בשמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
  • 1 כוס עלי פטרוזיליה מופרדים
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 2-3 עגבניות בשלות
  • מעט שמן זית לפי הטעם
  • מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

אופן ההכנה:

1פורסים את הלחם לפרוסות בינוניות, מטפטפים מעליו מעט שמן זית, וצולים על גריל פחמים או על מחבת ברזל לסטייקים עם פסי חריכה.

2בינתיים קוצצים את פילה האנשובי ומערבבים עם שיני השום הכתושות, עם הזיתים ועם קליפת הלימון המגוררת. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה.

3חוצים את העגבניות לשניים, וכשפרוסות הלחם יוצאות מהגריל סוחטים עליהן את לשד העגבניות הבשלות ועורמים על כל פרוסה את סלסת האנשובי שהכנתם.

4בוזקים פלפל שחור ומעט מלח ים, מטפטים מעט שמן זית מלמעלה ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il