אוכל
אוכל
מרקים

מרק בטטה בניחוח קארי

מרק קטיפתי של בטטות, גזרים ובצלים בטעמים עדינים של ג'ינג'ר, דבש וקארי

|רולדין| פורסם16:26
מרק בטטה בניחוח קארי (צילום: חנן דיאמנט,  יחסי ציבור )
צילום: חנן דיאמנט, יחסי ציבור
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 100 גרם בצל חתוך לקוביות

  • 100 גרם גזר חתוך לקוביות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 50 גרם חמאה
  • 1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות
  • 2 ליטר מים
  • 1 כף קארי
  • 1 כף דבש
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • חופן כוסברה קצוץ
  • מיכל יוגורט להגשה

אופן ההכנה:

1מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות.

2מוסיפים את הבטטה והמים.

3מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד ריכוך.

4טוחנים במעבד מזון.

5מתבלים בקארי, מלח ופלפל.

6בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il