1מבשלים בסיר מלא מים את הקטניות במשך כחצי שעה (ללא מלח שיגרום להן לא להתרכך) 2. מזהיבים את הבצל, בסיר גדול של מרק. מוסיפים את השום ומבשלים כדקה נוספת. 3. מוסיפים את כל הירקות לסיר ומטגנים כחמש דקות נוספות. 4. מוסיפים את הקטניות המבושלות לסיר הירקות יחד עם האטריות, האורז והכוסמת. 5. מוסיפים את התבלינים, שמן הזית והיין אל המרק ומבשלים יחד כחמש דקות. 6. מוסיפים מים רותחים אל הסיר עד כדי גובה הירקות ומבשלים על אש קטנה עד שהירקות והקטניות רכים לאכילה. 7. מוסיפים את הזרעים והגרעינים רגע לפני ההגשה. מגישים חם.